Beoordelingen van Rick's Vis en Vlees Overdinkel

Recente recensies

5.0
Udo und Theres Wennemer
19 mei 2024
Murad Rauf
22 april 2024
Hennie van der Veen
21 april 2024

Super gerecht

Mark Arends
21 april 2024

Was weer heerlijk...

Arjan Wouterson
14 april 2024

Het was weer top. Op tijd volgens afspraak en lekker.

Brigitte Müller
9 april 2024
John Meulenbroek
7 april 2024

Online besteld met afhaaltijd. Levertijd en bestelde menu's....alles super in orde.

Udo Wennemer
7 april 2024
Elise
6 april 2024

Heerlijk gegeten vandaag! Kibbeling menu, meer dan voldoende en lekker. Online besteld en betaald, dus maar even hoeven wachten👍🏻

Dylan
30 maart 2024
Torsten
30 maart 2024

Es war perfekt! Bestellung war auf die Minute abholbereit - top... tot folgende keer 👍

Hennie van der Veen
28 maart 2024

Besteld een Boeren bakvis en een menu Boeren bakvis en bij thuiskomst geconstateerd dat bij het menu alleen patat maar de sausen (salades) en mayonaise ontbraken.

Karin
27 maart 2024

Heerlijk gegeten, ik had mij vergist en maar 1 saus besteld bij 3 kibbeling, misschien een tip voor jullie om te vragen of dit wel goed is

Rene morshuis
24 maart 2024
Ziane Elma-Alp
24 maart 2024

Het eten is zoals altijd heerlijk en het personeel heel vriendelijk!

Berends Hartmut
22 maart 2024

Danke, das Essen hat uns sehr lecker geschmeckt. Bis zum nächsten Mal

Riny visschedijk
17 maart 2024

Het was weer heerlijk

Jana
16 maart 2024

Wir lieben die Sparribs 🤩 Toller Laden super nettes Personal Definitiv eine Empfehlung wert 😄

Angie
9 maart 2024

Wie immer beste Qualität!

Daniel Kretschmar
3 maart 2024

Zu viel Salz an Pommes Frites. Probiert mal den Krautsalat zu kneten, er wird dann bekömmlicher und gibt den Geschmack an die Salatsoße ab. Dann braucht es nicht soviel Sahne oder Schmand. Gurkensalat ist sehr lecker. Ich hatte Rotbarschfilet , dass war sehr gut. Die Nudelpfanne mit den verschiedenen Fischsorten kam auch sehr gut an. Ich probiere beim nächsten mal etwas mit Fleisch von Euch. Bis demnächst. Gruß Daniel

Elke
28 februari 2024

Sehr leckeres Essen und einfach toller professioneller und freundlicher Service . Jederzeit wieder .

Guido Blum
24 februari 2024
Paul
23 februari 2024
Wendy
22 februari 2024

Weer heerlijk kabeljauw menu gegeten. Weer zelfde kwaliteit zoals we gewend zijn 👍🏻

Belinda Kriele
19 februari 2024

Altijd goed! Scholfilet en noodlespannetje. Vers genieten!

Renate
18 februari 2024
Hendrik
18 februari 2024

Alles bestens.

Heike Jenneboer
3 februari 2024

Alles Bestens!!!

Dr. Peter Steiner
27 januari 2024

Pünktlich, problemlos, gut !

Udo und Theres Wennemer
21 januari 2024

Top Qualität, top Service, online bestellt und pünktlich fertig

Youri
20 januari 2024

5 kibbeling besteld en maar 4 gekregen.

Bob
30 december 2023
Giuseppe Forte
28 december 2023

Heerlijke Bakvis en Kibbelingmenu met mijn vriendin bij Rick ter plaatse gegeten. Royaal en erg lekker! Gezellige gelegenheid, reden om nog een keer terug te komen! 🍀

Joël Mollink
23 december 2023

Altijd goed!

Ine Opperman
20 december 2023

Altijd heerlijk, rauwkostje erbij

Inge Scholten
10 december 2023

Het heeft heerlijk gesmaakt

Loes
1 december 2023

Heerlijk!

Grzegorz
1 december 2023

Het bestelde Noodlespannetje en schnitzel waren lekker en op tijd)

Stefan van der Bij
25 november 2023

Spareribs zijn elke keer heerlijk!

miranda
23 november 2023

geweldig lekker eten zoals altijd en super service vriendelijk personeel wij komen er graag eten of wat halen 👍🏻👍🏻

Wandena Banwari
15 november 2023

Heerlijk stukjes vis, goed gebakken! Snelle service online besteld en kon het binnen 20 min ophalen. Top!

Halfer
11 november 2023

Einfache online-Vorbestellung, pünktlich abholbereit, top Qualität, einfach lecker! Alle glücklich und zufrieden!

Willers
1 november 2023

Wie immer sehr köstlich!

Schoemaker
30 oktober 2023
Anoniem
27 oktober 2023

Ģewoon top! Een absolute aanrader om hier te bestellen.

UdoWennemer
23 oktober 2023

Online Bestellung pünktlich und zuverlässig. Qualität gewohnt spitze

Cornelia
8 oktober 2023

Erste mal online bestellt und ich war begeistert. Abholbereit per Mail bekommen, super. Rein, abgeholt und wieder raus. Super!

W.bakker
6 oktober 2023

Zaoals altijd weer heerlijk en top personeel

Grietje
24 september 2023

Het noodlespannetje heerlijk zoals altijd ,de scholfilet ziet veel te veel deeg omheen zo jammer van die lekkere vis

H.W.
24 september 2023
Stefan van der Bij
17 september 2023

Lekkere spareribs!

S
30 augustus 2023

Zoals altijd heerlijke malse vis.

Zulu
16 augustus 2023

Perfekt, pünktlich und wie immer mega lecker.

Olga Posthumus
13 augustus 2023

Het was weer super lekker

Arjan Dnippert
7 augustus 2023

We hadden 2 menu’s besteld, hier zat te weinig patat bij (volgens mij maar voor 1 menu) , geen salades en geen saus. Terwijl dit wel op de site staat.

Beltman
7 augustus 2023

Zoals gewoonlijk heerlijk

Wilma Visschedijk
5 augustus 2023

Zoals altijd super lekker

Hans
2 augustus 2023

Leider habe ich die Bestellung nicht auf Vollständigkeit -vor Ort- geprüft. 😕 Werde ich das nächste Mal machen... müssen... sehr ärgerlich...

Adriaan
31 juli 2023

Even geen beoordeling over de kwaliteit, want smaken verschillen per persoon. Wel een beoordeling over een online bestelling. Ik kan het niemand aanraden, en wel om de volgende reden. Ruim voor de gevraagde ophaal tijd al besteld, bij aankomst was het druk aan de balie, dus even wachten tot dat ik aan de beurt vind ik dan geen probleem, vervolgens komen NA mijn aankomst, nog 3 Duitse gasten binnen, en die worden eerder aangesproken, en die doen aan de balie eerder hun bestelling, voor dat ik ook maar aangesproken word. Na dat ik er iets van gezegd had, werd ik dus eindelijk geholpen. Bleek dat mijn online bestelling nog niet klaar was, ( ruim voor de tijd besteld). Na dat ik eindelijk mijn bestelling ontvangen had, ( ja ik had haast, zaten mensen te wachten, en had later die avond ook nog afspraken, (daarom die online bestelling , zodat de wachttijd daar korter zou zijn,) blijkt bij thuiskomst, dat er verschillende producten ( zo als de patat) in 1 verpakking zijn samen gevoegd. ( apar

Stefanie Staude
30 juli 2023
Monika
23 juli 2023
zulubravo
23 juli 2023

Online bestellt, auf die Minute pünktlich zubereitet. Keine Wartezeit.

Heike Willers
16 juli 2023

Hat alles gut geklappt und war wieder sehr köstlich! Bis bald ☺️

bernhard franken
2 juli 2023
GH
1 juli 2023
miranda
23 juni 2023

super lekker eten sate menu om te smullen en de vis super mals

Bertel Damhuis
19 juni 2023

Zoals altijd weer ruim voldoende en erg lekker

Gregor
19 juni 2023

Ik heb online Boerenbakvis menu Thaise kibbeling menu besteld. Vis + friet + 2 salades. Alles is lekker en vers. Aanrader 👍

Willemsen
18 juni 2023
Dylan Kammann
16 juni 2023

Top eten!!!

Fam mulder
16 juni 2023

Gewoon goed&heerlijk eten,topkwaliteit! Vriendelijk personeel.

Hennie van der Veen
14 juni 2023
Hennie van der Veen
7 juni 2023

Als ik 5 sterren geef kan het alleen maar slechter dus vandaar 4 sterren zodat jullie je best lijven doen voor het leveren van service en kwaliteit

Dr. Peter Steiner
27 mei 2023

Problemlose online-Bestellung, gutes Preis/Leistungsverhältnis,gerne wieder !

Olga Posthumus
27 mei 2023

Super lekker eten Echt een aanrader

B.E.A
18 mei 2023
Angelique
10 mei 2023

Heerlijk gegeten van de kibbeling, inktvisringen en patat. Wachttijd was wat lang maar daar kregen we een mooie compensatie voor, top! Op naar de volgende keer.

Colette Horter
4 mei 2023

Great food and friendly staff.

Hennie van der Veen
4 mei 2023

Wat we besteld hadden was heerlijk ,niets op aan te merken.

Marieke
30 april 2023

Vis (kibbeling, vispannetje, Thaise kibbeling en heekfilet) was overheerlijk maar de hamburger was een helaas een gortdroge meelburger.

Truus de vries
25 april 2023
Henk Bakker
17 april 2023

Lekker genoten van de vis maaltijd

Kim
23 maart 2023

We hebben echt heerlijk gegeten, de boerenbakvis was echt overheerlijk. En de spareribs en Thaise kibbeling perfect... Echte aanraders

E ten Doeschot
19 maart 2023

Heerlijke spareribs met patat gegeten

A Wouterson
11 maart 2023

Besteld online. Keurig op tijd klaar en het was heerlijk.

Henri Kok
6 maart 2023

Geweldig en lekker eten Personeel heeft een 10 verdiend.

Markus
3 maart 2023
Mark
12 februari 2023
Gertjan Alink
11 februari 2023

Het smaakt goed en goed gevuld met kip

Nick
11 februari 2023

Top spare ribs 👍

Karina
29 januari 2023

Heerlijk eten! Top👌🏻

Roozeboom
18 januari 2023

Was weer heerlijk, goede marinade

Markus
16 januari 2023
Tanja
12 januari 2023
Murad Rauf
9 januari 2023

Bestelling was op tijd klaar zijn . Aardige medewerkers . Echt lekker kiblingen vis 👍👍👍

Antoinette Polman
1 januari 2022

Altijd perfect

Cw
30 december 2022

Heerlijke vis en friet

Annemarie
6 december 2022

We zijn zeer tevreden, vriendelijke bediening en de vis is voortreffelijk

Marcel Benneker
4 december 2022

Altijd lekker eten en grote porties.

Haupt
3 december 2022

Super funktioniert mit der Online Bestellung. Essen war wie immer Super. Bestimmt noch ein mal-